Vervolgopleidingen


Advanced Open Water Diver

De 'PADI Advanced Open Water' cursus is de vervolgcursus van de Open Water cursus en is de volgende stap in je duikcarrière. De 'PADI Advanced Open Water cursus' is de ideale manier om op een vlotte wijze met enkele nieuwe facetten van de duiksport in contact te komen. Je zal op korte tijd, onder toezicht van een ervaren instructeur, veel nieuwe dingen leren.

Je hoeft geen gevorderd duiker te zijn om te kunnen starten met deze opleiding! Integendeel, wij raden je aan om de 'Advanced Open Water cursus' zo snel mogelijk te laten aansluiten op je Open Water opleiding (of gelijkwaardig), zo leer je op een snelle en efficiënte manier de juiste technieken.


Rescue Diver

Ben je in het bezit van een Advanced Open Water brevet (of gelijkwaardig) en wens je jouw duikvaardigheden naar een hoger level te brengen, dan is de PADI Rescue Diver opleiding de volgende stap in je duikcarrière!

Deze derdegraads cursus is één van de belangrijkste en leerrijkste PADI cursussen en wordt door vele cursisten beschouwd als de leukste PADI cursus die ze ooit gevolgd hebben!

Master Scuba Diver

Het 'PADI Master Scuba Diver' brevet is het hoogste recreatief duikbrevet dat je kan behalen binnen de PADI opleidingen. Het behalen van dit brevet toont aan dat je een diepgaande kennis hebt van het duiken en dat je duikvaardigheden op een zeer hoog peil staan!


Emergency First Response

De Emergency First Response (EFR) cursus is een opleiding in Reanimatie en Eerste hulp. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk, zowel duikers als niet-duikers!
De EFR cursus is de ideale cursus om aan al de brevettatie vereisten van de PADI Rescue Diver cursus te voldoen en vormt een naadloze voortzetting/aansluiting (aan land) van de Rescue opleiding.