Master Scuba Diver Trainer

Nadat je één of meerdere 'PADI Specialty Instructor brevetten' op zak hebt, is de volgende stap in jouw professionele duikcarrière het behalen van het 'Master Scuba Diver Trainer' (MSDT) brevet. Met dit brevet verruim je jouw mogelijkheden tot lesgeven en vergroot je zodoende jouw kansen op werkgelegenheid bij duikcentra of als zelfstandig instructeur.

PADI 'Master Scuba Diver Trainers' zijn 'PADI Specialty Instructors' die over tenminste 5 'Specialty Instructor brevetten' beschikken en tenminste 25 leerlingen hebben gebrevetteerd. Ze voldoen aan alle vereisten om zelfstandig 'Master Scuba Divers' op te leiden en te brevetteren.

Voorvereisten

  • PADI Open Water Scuba Instructor met actueel lidmaatschap

Promopakket MSDT

Duikcentrum DIVEadventures heeft een promopakket samengesteld, dat je in staat stelt om op een vlugge en efficiënte manier het MSDT-brevet te behalen.

Het pakket bevat 5 Specialty Instructor opleidingen die wij voor jou hebben uitgekozen.
Deze vijf Instructor Specialty's zijn naar onze mening representatief in je loopbaan als Specialty-instructeur en behoren ook bij leerlingen tot de meest gevraagde specialty's, zowel in onze regio als in het buitenland.

Het promopakket bestaat uit :

  1. Deep Diver Specialty Instructor
  2. Enriched Air Nitrox Specialty Instructor
  3. Navigation Specialty Instructor
  4. Night Diver Specialty Instructor
  5. Wreck Diver Specialty Instructor

Indien gewenst mag één van deze 5 bovenstaande opleidingen zonder bijkomende kosten omgeruild worden met een andere Specialty Instructor opleiding naar keuze, mits goedkeuring van het duikcentrum en mits beschikbaarheid.

Cursusduur

De 'MSDT-Promo opleiding' bestaat uit 1 à 2 lange theoriesessies + eventueel verschillende buitenwatersessies (afhankelijk van het feit of je al dan niet beschikt over het recreatieve Specialty brevet).

Prijs Promopakket

De kostprijs van dit totale MSDT-Promopakket kun je via info@diveadventures.be  aanvragen.