Duikopleidingen

Waarom leren duiken?

Wat is er nu zo leuk aan duiken? Is het misschien het volledig gewichtloos zweven door het water, is het de rust en de stilte die je onderwater ervaart, of zijn het eerder de adrenaline-kicks bij het zien van groot onderwaterleven?

In elk geval is duiken een ideaal tijdverdrijf dat men tijdens een vakantie, al dan niet in familieverband, kan uitoefenen en dit zonder enige vorm van competitiedrang!

Opleidingen volgens het PADI-systeem

Al onze duikopleiding gebeuren volgens het PADI-systeem. PADI is al sinds jaren wereldwijd de nummer 1 op gebied van duikopleidingen.

Vermits PADI wereldwijd de grootste duikorganisatie is, wordt jouw duikbrevet overal erkend en is het tevens levenslang geldig! De PADI duikopleidingen staan bekend voor hun degelijkheid en veiligheid, en worden ondersteund door een scala van hypermoderne pedagogische cursusmaterialen.

Het PADI opleidingssysteem is modulair opgebouwd, waardoor het voor iedereen mogelijk is om de cursussen te volgen op een moment dat men zich hiervoor kan vrijmaken. Ook mensen met een drukke job of diegenen die werken in een ploegenstelsel kunnen op die manier de cursussen volgen.


Welke duikopleiding is geschikt voor jou?

  • Ben je tussen 8 en 10 jaar oud en wens je een duikopleiding te volgen, klik dan hier.
  • Ben je tussen 10 en 15 jaar oud en wens je te starten met je eerste duikopleiding, klik dan hier.
  • Ben je 15 jaar of ouder en wens je te starten met jouw eerste duikcursus, klik dan hier.
  • Ben je een gebrevetteerd duiker en wens je jouw duikkennis verder uit te breiden, klik dan hier.
  • Wens je een professionele duikcarrière uit te bouwen, klik dan hier.
  • Heb je interesse in Technisch duiken en/of Sidemount duiken, klik dan hier.

De minimum leeftijd om te leren duiken is 8 jaar!