• Master Scuba Diver Trainer
    Master Scuba Diver Trainer

Master Scuba Diver Trainer

Nadat je één of meerdere ‘PADI Specialty Instructor brevetten' op zak hebt, is de volgende stap in jouw professionele duikcarrière het behalen van het ‘Master Scuba Diver Trainer’ (MSDT) brevet.  Met dit brevet verruim je jouw mogelijkheden tot lesgeven en vergroot je zodoende jouw kansen op werkgelegenheid bij duikcentra of als zelfstandig instructeur.

PADI 'Master Scuba Diver Trainers’ zijn 'PADI Specialty Instructors' die over tenminste 5 'Specialty Instructor brevetten' beschikken en tenminste 25 leerlingen hebben gebrevetteerd.  Ze voldoen aan alle vereisten om zelfstandig ‘Master Scuba Divers’ op te leiden en te brevetteren.
 

Voorvereisten

 

Promopakket MSDT 

Duikcentrum DIVEadventures heeft een promopakket samengesteld, dat je in staat stelt om op een vlugge en efficiënte manier het MSDT-brevet te behalen.

Het pakket bevat 5 Specialty Instructor opleidingen die wij voor jou hebben uitgekozen. 
Deze vijf Instructor Specialty's zijn naar onze mening representatief in je loopbaan als Specialty-instructeur en behoren ook bij leerlingen tot de meest gevraagde specialty's, zowel in onze regio als in het buitenland. 

Het promopakket bestaat uit : 

  1. Deep Diver Specialty Instructor
  2. Enriched Air Nitrox Specialty Instructor
  3. Navigation Specialty Instructor
  4. Night Diver Specialty Instructor
  5. Wreck Diver Specialty Instructor

Indien gewenst mag één van deze 5 bovenstaande opleidingen zonder bijkomende kosten omgeruild worden met een andere Specialty Instructor opleiding naar keuze, mits goedkeuring van het duikcentrum en mits beschikbaarheid.

Cursusduur  

De 'MSDT-Promo opleiding' bestaat uit 1 à 2 theoriesessies + verschillende buitenwatersessies, die in de vorm van stages in ons duikcentrum afgerond worden.
 

Prijs Promopakket  

De kostprijs van dit totale MSDT-Promopakket kun je via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. aanvragen.  Dit pakket is exclusief de benodigde cursusmaterialen, exclusief het gebruik van duikmateriaal en exclusief de brevettatiekosten aan PADI.

Alle cursusmaterialen kunnen bij duikcentrum DIVEadventures aangekocht worden (prijs op aanvraag).

PADI 5 STAR Instructor Development Center

 

Volg ons ook opfacebook

 

Ook interessant...