• GO PRO

Divemaster

Zoek je naar nieuwe uitdagingen, kom je graag met mensen in contact en wil je van je hobby je beroep maken, of wil je gewoon je duikvaardigheden en duiktheorie op een professioneel niveau brengen, dan is de PADI Divemaster cursus de geschikte opleiding om toe te treden tot de professionele wereld van de duiksport. 

De PADI Divemaster opleiding is de eerste stap in de professionele PADI opleidingen. Het is eveneens de verplichte tussenstap op weg naar 'PADI Assistant Instructor' en 'PADI Open Water Scuba Instructor'. Als gebrevetteerd Divemaster kun je eveneens wereldwijd aan de slag als duikprofessional en kan je hiermee ook effectief geld verdienen.

Een Divemaster is bevoegd om de volgende taken uit te voeren:

  • Gidsen van gebrevetteerde duikers
  • Assisteren van de instructeur bij verschillende PADI duikopledingen
  • Zelfstandig bepaalde PADI cursussen verzorgen
  • Organiseren van en leiding geven bij recreatieve duikactiviteiten

Lees verder...

Assistant Instructor (IDC - Deel 1)

Als Divemaster heb je waarschijnlijk al heel wat ervaring opgedaan in het assisteren van de instructeur bij de duikopleidingen.  De eindverantwoordelijkheid binnen het opleidingsproces ligt echter nog steeds bij de instructeur.

Wens je verder omhoog te klimmen op de professionele PADI ladder, dan is de volgende stap in je duikcarrière de 'PADI Assistant Instructor cursus'.  Deze cursus is de verplichte tussenstap tot het behalen van het 'PADI Open Water Scuba Instructor' brevet.

Lees verder...

Open Water Scuba Instructor (IDC - Deel 2)

De 'PADI Instructeur opleiding', de IDC (Instructor Development Course) genaamd, is een volwaardige professionele opleiding.  Ze heeft als doel je voor te bereiden op het behalen van het meest begeerde duikbrevet ter wereld: het 'PADI Open Water Scuba Instructor' brevet.
De IDC bestaat uit twee grote delen: het eerste deel is de 'Assistant Instructor' opleiding en het tweede deel de 'OWSI' (Open Water Scuba Instructor) opleiding.

Lees verder...

PADI 5 STAR Instructor Development Center

 

Volg ons ook opfacebook